Opskrifter

Anita´s opskrifter

Blomkålscurry med kartofler, nødder og æbler – SpisBedre
Fremgangsmåde:

Retten kan fryses (uden topping).

Kog ris. Hak løg og hvidløg. Skær kartoflerne i tern. Skær blomkålen i små buketter.

Steg løg, hvidløg, karry, koriander og chili i olie i en gryde i 2 min. Tilsæt kartoflerne og steg dem i 2-3 min. Tilsæt blomkålen og lad stege med 1 min.

Krydr med salt og peber. Hæld bouillon og kokosmælk over og lad retten småkoge under låg i 10 min. Rør jævnligt. Tilsæt ærter og varm igennem i ca 5 min. Smag til med sukker, citronsaft, salt og peber.

Hak forårsløg og nødder. Skær æblerne i tern. Drys over retten og servere med ris.


Antal personer: 4